Realisatiefase


Realisatiefase (2017-2020)

De (ver)bouw van de NHTV Campus wordt in deelprojecten uitgevoerd en is volgens planning gestart in de zomer van 2017. De planning is dat de NHTV Campus in 2020 geheel is gerealiseerd.
Bekijk alle berichten uit deze fase

Verbouw klooster

De (ver)bouw van het klooster is in volle gang. De (ver)bouw is aanbesteed aan Mertens Bouwbedrijf uit Weert. Er is gestart met de voorbereidingen in mei 2017. Tot de bouwvak was er aan de buitenkant nauwelijks iets te zien van de werkzaamheden. Omdat het een monumentaal pand is, verandert er aan de buitenkant ook niet zo heel veel. Je kunt de (ver)bouw volgen via de fotoverslagen en de webcams (in de kantlijn). In juli 2018 wordt het klooster opgeleverd.

Belevingsplan

Op basis van het definitieve ontwerp van InboCuld heeft Ontwerpbureau B&W, samen met het NHTV Campus projectteam en de academies, gewerkt aan een belevingsplan voor de inrichting van het zuidelijke en noordelijke bouwdeel van het klooster.

Bekijk de video hier.

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het belevingsplan voor het huidige N-gebouw (hoofdgebouw) en het H-gebouw (de voormalige mavo).

 

Bekijk alle berichten uit deze fase